За нас

Найс Тур ЕООД е лицензиран Туроператор с удостоверение за регистрация РК-01-7376, издадено от Министерство на Туризма.
Найс Тур ЕООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.42 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица-13160150390000006  на ЗАД “Алианц България ”.
Найс Тур е Вашият професионален консултант при избора на туристически услуги и пътуване по бизнес или почивка на най-добра цена.
Нашето желание като Ваша лична туристическа агенция е да Ви спестим време, с внимание и грижа да подберем най-подходящите самолетни билети и екскурзии, автобусни екскурзии, круизи, екзотични екскурзии, резервации на хотели, рент-а кар, чартърни програми и полети, пътувания по повод празници, меден месец, изложения, конгреси или просто за удоволствие на атрактивни, промоционални цени като заедно съставим Вашата специална оферта за незабравима ваканция.
Екипът ни предлага опит, внимание, коректност и разнообразна гама от продукти на български и чуждестранни туроператори. Ние ще ви съдействаме за резервация, визи, както и медицински застраховки за Вашето безопасно пътуване.
Благодарение на професионализма и коректността към партньорите и клиентите,Найс Тур ще направи Вашето пътуване едно незабравимо изживяване-доверете ни се!
НАЙС ТУР  предлага широка гама от туристически услуги:
*Самолетни и чъртърни полети до всяка точка на света
*Почивки на българското Черноморие и зимните курорти в страната
*Екскурзии до най-красивите и екзотични места
*Летни и зимни ваканции в най-престижните курорти в целия свят
*Круизи с луксозни презокеански лайнери
*Изготвяне на индивидуални оферти за пътувания в чужбина
резервации на хотели в цял свят
*Rent-a-car
*Медицински застраховки
*Бонуси за редовни клиенти


Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации