Екскурзия до ТАЙЛАНД, с Пукет, СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ и о-в БАЛИ

Оферта номер: Е35
21 дни / 18 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 21 дни (Банкок, Аютая, Пукет, Сингапур, Куала Лумпур, о-в Бали- Besakih Temple )
Самолет
Цена от 5880.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1 Банкок
06.04.2018 - Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Банкок
07.04.2018 - Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.20 ч. – самолетен полет Доха – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.30 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

Ден 3 Банкок - Кралският дворец
08.04.2018 - Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на Зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

Ден 4 Аютая
09.04.2018 - След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.

Ден 5 Пукет
10.04.2018 - Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 12.45 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 14.10 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.

Ден 6 Пукет
11.04.2018 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 7 Пукет
12.04.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 8 Пукет
13.04.2018- Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Връщане в хотела в Пукет и нощувка.

Ден 9 Сингапур - Мерлиона
14.04.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 10 Сингапур - Мерлиона
15.04.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание - посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

Ден 11 о-в Сентоса
16.04.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса - “Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: копие на статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др. атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 12 Куала Лумпур - кулите Петронас
17.04.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 10.00 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 11.15 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 13 Куала Лумпур - кулите Петронас
18.04.2018- Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 14 Куала Лумпур
19.04.2018 - Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 18.20 ч. полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 21.25 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.

Ден 15 пещерите „Batu Caves"
20.04.2018 - Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.

Ден 16 о-в Бали
21.04.2018 - Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

Ден 17 о-в Бали
22.04.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 10.25 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 10.40 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.

Ден 18 о-в Ява - Прамбанан
23.04.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж или по желание, възможност да изберете една от следните екскурзии: 1. гмуркане с инструктор в Амед или 2. вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд. Нощувка на о-в Бали.

Ден 19 о-в Бали
24.04.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 07.30 ч. сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Свободно време за обяд на плажа Ловина, заобиколен от водите на Яванско море. В най-северната част на Бали ще минете през Сингараджа – някогашна столица на Бали от времето на холанската колонизация. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланиниски проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч. вечерта. Нощувка на о-в Бали.

Ден 20 о-в Бали
25.04.2018 - Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта - трансфер до летището.

Ден 21
26.04.2018 - В 00.45 ч. - полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 05.50 ч. В 06.40 ч. - полет Доха – София. Пристигане на летище София в 10.55 ч.
 

 1. В ЦЕНАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ:

q       самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар, Денпасар – Доха – София;

q       самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;

q       летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 017 лв/520 евро (20.01.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

q       трансфери летище – хотел – летище;

q       7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;

q       3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;

q       2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;

q       6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;

q       1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) 4-ти ден;

q       разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);

q       полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);

q       полудневна обиколка на Куала Лумпур (13-ти ден);

q       целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” –  Mother Temple (16-ти ден);

q       всички турове съгласно програмата;

q       наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;

q       входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;

q       водач от ТА „2М-КО” и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език);

q       такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­108 лв.   
 

2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 1. тайландска виза – 30 евро;
 2. такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;
 3. медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро45 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 90 лв;
 4. допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 5. допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):
 • посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма) - с вечеря    -  45 евро                   
      (2-ри ден)                                                                            - без вечеря30 евро               
 • вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден) 
 • едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)
          или
 • полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден)    
 • посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)
      (6-ти ден)                                                     - 60 евро (с вечеря на блок маса)
 • еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд (с включен обяд)60 евро
      (7-ми ден);
 • полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден)
         или
 •   еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд)60 евро
      (8-ми ден);
 • вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро
          (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 9-ти ден;
 • посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара
      (10-ти ден);
 • посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (10-ти ден);
 • полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (11-ти ден);.
 • екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара
      (12-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
 • посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” -
             30 щ.долара (13-ти ден);                
 • фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 55 щ. долара (13-ти ден);
 • екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 40 щ. долара (14-ти ден).
 • посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (15-ти ден);
 • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с 
включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 245 евро (17-ти ден);
 • гмуркане с инструктор в Амед – 125 щ.долара + 17 щ.долара (екипировка) (18-ти ден)
          или
 • вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд – 55 щ.долара;.
 • целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 70щ. долара (19-ти ден).

 *Забележки:                  

   1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

  2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж

 3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.

 4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

5. Категоризацията на хотелите в Малайзия, Сингапур и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3.  Цените 5 830 лв/ 5 930 лв. са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 040 лв.
4.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
5. Цените  5 830 лв/ 5 930 лв са за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел  5* на о-в Бали -   доплащането е 480 евро (към дата 19.10.2015 г.) за хотел Melia Bali (уточнява се допълнително в зависимост от сезона и датата на  пътуване).
6. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
7.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)            
             - по банков път 


 
При записване се внася депозит от 2 500 лв

 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   
  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.


Информация за хотелите (или подобни):
Банкок – Baiyok Sky Hotel  4*   http://www.baiyokehotel.com/
Пукет – Sleep with Me Design Hotel 4*   http://www.sleepwithmehotels.com/
Сингапур – Hotel Penisnula Excelsior 4*   http://www.peninsulaexcelsior.com.sg/
Куала Лумпур – Kuala Lumpur Journal Hotel  4*   http://www.kljournalhotel.com/
Бали – Hotel Novotel Benoa  4*   http://www.novotelbalibenoa.com/

 

 

 

 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 830 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА . ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 6 065 ЛВ
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 930 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  15 ЧОВЕКА .
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е  6 165 ЛВ
 
 


Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации