Екскурзия до ТАЙЛАНД, с Пукет и СИНГАПУР

Оферта номер: Е30
13 дни / 10 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ: 13 дни (БАНКОК, АЮТАЯ, ПУКЕТ, СИНГАПУР )
Самолет
Цена от 0.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1
12.02.2018- Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Банкок
13.02.2018 - Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.20 ч. – самолетен полет Доха – Банкок. Пристигане в Банкок в 12.30 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря или без вечеря). Нощувка в Банкок.

Ден 3 Банкок - Кралският дворец
14.02.2018 - Закуска. Обиколка на Банкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. По пътя ще посетим храма на Зората. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма. Нощувка в Банкок.

Ден 4 Аютая
15.02.2018 - След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Банкок с автобус. Нощувка в Банкок.

Ден 5 Пукет
16.02.2018 - Закуска. Трансфер до летището в Банкок. В 13.10 ч. – вътрешен полет Банкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 14.30 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.

Ден 6 Пукет
17.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.

Ден 7 Пукет
18.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд”. За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела. Нощувка в Пукет.

Ден 8 Пукет
19.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – 1. полудневна обиколка на Пукет с плажовете (В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Продължителност – от 10.00 часа до 14.00 часа.) или 2. еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. По време на обиколката ще минете покрай „Плажа на маймуните”, където е сниман филмът „Плажът” и покрай залива Мая, Пещерата на викингите и др. Връщане в хотела в Пукет и нощувка.

Ден 9 Сингапур - Мерлиона
20.02.2018 - Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.40 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 10 хотел “Marina Bay Sands”
21.02.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

Ден 11 о-в Сентоса
22.02.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса - “Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: копие на статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др. атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 12 Сингапур - „The Gardens of the Bay”
23.02.2018 - Закуска. Свободно време в Сингапур. Вечерта - трансфер до летището.

Ден 13 Сингапур
24.02.2018 - В 02.00 ч. полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 05.00 ч. В 07.55 ч. - полет Доха - София. Кацане на летище София в 12.45 ч.
 

 1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

q       самолетни билети за международните полети: София – Доха – Банкок; Пукет - Сингапур; Сингапур – Доха – София;

q       самолетен билет за вътрешния полет Банкок – Пукет;

q       летищни такси - 968 лв/ 495 евро (14.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

q       трансфери летище – хотел – летище;

q       7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;

q       3 нощувки със закуски в в хотел 4* в Сингапур;

q       1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Банкок) 4-ти ден;

q       разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (3-ти ден);

q       полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);

q       всички турове съгласно програмата;

q       наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;

q       входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;

q       водач от ТА „2М-КО” и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език);

q       такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­65 лв.

 

2. В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

q       тайландска виза – 30 евро;

q       такса за обработка и подаване на документи за тайландска виза – 50 лв;

q       медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро 30 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 60 лв

q       допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;

q       допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

§          посещение на „Калипсо шоу” (кабаретна програма ) - 2-ри ден

                                             - с вечеря  -  45 евро             - без вечеря - 30 евро     

§         вечеря на круизен кораб с фолклорна програма40 евро (3-ти ден) 

§         едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден)

          или

§         полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден)   

§         посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (без вечеря)

      (6-ти ден)                                                     - 60 евро (с вечеря на блок маса)

§         еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд)

       60 евро (7-ми ден);

§         полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 30 евро (8-ми ден)

          или

§         еднодневна екскурзия до Фифи айлънд и други о-ви (с включен обяд) 60 евро

            (8-ми ден);

§          вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 9-ти ден;

§         посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands - 20 щ.долара

      (10-ти ден);

§         посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (10-ти ден);

§         полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (11-ти ден);.

       *Забележки:

              1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

             2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям 

                  багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.

            3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2017 г.

            4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

                  5. Категоризацията на хотелите в Сингапур не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3. Цените от 4 710 лв/ 4 810 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 775 лв.
4. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
5. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

             - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)       

             - по банков път    

Информация за хотелите (или подобни):

Банкок - Hotel Baiyoke Sky   4*    http://baiyokesky.baiyokehotel.com/

Пукет - Hotel Sleep with Me   4*     www.sleepwithmehotels.com/  

Сингапур - Village Hotel Albert Court  4*

http://www.stayfareast.com/hotels/village-hotel-albert-court.aspx

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   

  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 710 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА . ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 4 985 ЛВ
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 810 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  15 ЧОВЕКА .
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА Е 5 085 ЛВ
 
 
 

 

 

 

 

 Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации