Екскурзия до СИНГАПУР

Оферта номер: Е36
7 дни / 4 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 7 дни (Сингапур)
Самолет
Цена от 3100.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1
19.02.2018 - Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Сингапур - Мерлиона
20.02.2018 - Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.10 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 14.45 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 3 „The Gardens of the Bay”
21.02.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал „Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала „Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд - свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

Ден 4 о-в Сентоса
22.02.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 5 о-в Сентоса
23.02.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – възможност за разходка с корабче по реката. Вечерта, по желание – вечерна обиколка на Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 6 о-в Сентоса
24.02.2018 - Закуска. Свободно време с възможност за посещение на “Universal Studio“ или разходка в централната част на Сингапур. В 23.00 ч. трансфер до летището.

Ден 7 Сингапур
25.02.2018 - В 02.20 ч. - полет Сингапур - Доха. В 04.55 ч. - пристигане в Доха. В 07.35 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 12.40 ч.
 

1.  В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·         самолетни билети за всички международни полети;

·         летищни такси - 949 лв/ 485 евро (02.04.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·         трансфери летище - хотел - летище;

·         4 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;

·         полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);

·         екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от ТА „2М-КО”;

  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­42 лв.   

2.  В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

o        медицинска и туристическа  застраховка с покритие 25 000 евро - 15 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 30 лв;

o        допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

o        допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

Ø      вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур -  215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 2-ри ден;

Ø      посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара (3-ти ден);

Ø      посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (3-ти ден);

Ø      полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ.долара (4-ти ден); 

Ø      разходка с корабче по реката в Сингапур - ...... (5-ти ден);

Ø       вечерна обиколка на Сингапур -  ...... (5-ти ден).

      

*Забележки:

                    1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

              2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.

             3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2016 г.

             4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

               5. Категоризацията на хотелите в Сингапур не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.

 

3. Цените 3 320 лв/ 3 400 лв са на човек в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.

4. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).

5. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6. Начин на плащане:

                    - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)          

                    - по банков път

          

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 2 000 лв

 

 

Информация за хотела (или подобен):

Сингапур Hotel Grand Pacific Singapore  4*

http://www.hotelgrandpacific.com.sg/default-en.html

 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 320 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 400 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
 
 В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ .
 
 

 

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   

  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ

 Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации