Екскурзия до СИНГАПУР и о-в БИНТАН

Оферта номер: Е38
9 дни / 6 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 9 дни (Сингапур, о-в Бинтан)
Самолет
Цена от 4004.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1
19.02.2018 - Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Сингапур - "Мерлиона"
20.02.2018- Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.10 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 14.45 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 3 о-в Сентоса
21.02.2018 - Закуска. Свободен ден или по желание – еднодневна екскурзия до остров Сентоса – “Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариумът, където имате възможност да видите шоуто на делфините, и др. атракции на острова. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела. Нощувка в Сингапур.

Ден 4 Сингапур - "Мерлиона"
22.02.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва с разглеждане на Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур – Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, Колониален Сингапур – Empress Place Building – импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – трансфер до пристанището. В 17.00 ч. – пътуване с катамаран от Сингапур до о-в Бинтан, Индонезия. Пристигане на о-в Бинтан в 16.55 ч. местно време. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка на о-в Бинтан.

Ден 5 о-в Бинтан
23.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание - обиколка на остров Бинтан (с включен обяд). За екскурзията се тръгва сутринта от хотела и се пътува до Танджунг Пинанг – столицата на о-в Бинтан. Пътуване с лодка до о-в Пенйенгат, където ще посетите джамията Раджа, и до китайското селище Сенгаранг, където ще видите местните къщи, построени над морето, и храма Банян („Храма на дървото”) – храмът е на около 100 години, посещаван от местната китайска общност и от жителите на Сингапур, във вътрешността му е пораснало дърво. Връщане в Танджунг Пинаг и обиколка на града с разглеждане на наколните жилища на рибарите. Обяд. Свободно време в Bintan Mall. След обяд – връщане в хотела. Вечерта, по желание, екскурзия из мангровите гори на Бинтан. (По време на екскурзията ще пътувате с лодка по река Сембунг и ще имате възможност да видите различни животни – змии, маймуни, тропически гущери и птици. Ще усетите спокойствието на тропическата нощ, озарена от множество светулки. Ще научите за екологичното значение на мангровите гори, за практическата употреба на растенията, които виреят там, и подробности за живота на местните рибари.)Връщане в хотела. Нощувка на о-в Бинтан.

Ден 6 о-в Бимтан
24.02.2018 Закуска. Свободен ден в Бинтан с възможност за плаж или по желание - екскурзия до Парка за слонове Бинтан, където имате възможност да се насладите на шоу представлението на слоновете от Суматра. Посетителите в парка могат да яздят слоновете, да ги хранят и да научат повече за техните навици и особености. След обяд – връщане в хотела и свободно време. Нощувка на о-в Бинтан.

Ден 7 о-в Бинттан
25.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание - екскурзия до Западен Бинтан (с включен обяд и масаж). По време на екскурзията се посещават Китайски будистки храм, местния пазар в Танджунг Убан, селището Бугис. На връщане пътувате по крайбрежния път. Спиране за почивка, обяд и масаж в селището Себонг. Връщане в хотела и свободно време с възможност за плаж. Нощувка на о-в Бинтан.

Ден 8 о-в Бинтан
26.02.2018 - Закуска. До обяд – свободно време с възможност за плаж или по желание – тур „Екзотиката на о-в Бинтан”. По време на екскурзията ще имате възможност да научите какъв е животът в традиционното индонезийско селище и как живеят местните хора. Ще видите как жените плетат с листа от растението пандан полезни предмети като чанти и шапки. Ще разберете как местните занаятчии изработват земеделските си сечива от металните отпадъци за скраб. Ще посетите плантация за каучук и ще научите как каучукът се добива от каучуковите дърета. Ще имате възможност да опитате множество пресни екзотични плодове. По желание и срещу допълнително заплащане – традиционен обяд в индонезийско селище с представление на местни танци. След обяд – трансфер до пристанището. В 15.35 ч. – ферибот о-в Бинтан - Сингапур. Пристигане в Сингапур в 17.30 ч. Трансфер до летището.

Ден 9
27.02.2018 - В 02.20 ч. - полет Сингапур - Доха. В 04.55 ч. - пристигане в Доха. В 07.35 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 12.40 ч.
 

1. В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

-          самолетни билети София – Доха – Сингапур; Сингапур – Доха – София с “Qatar Airways;

-          летищни такси – 636 лв/325 евро (26.02.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

-          фериботни билети Сингапур – о-в Бинтан; о-в Бинтан – Сингапур;

-          трансфери летище хотел – летище;

-          2 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;

-          4 нощувки със закуски в Бинтан в хотел 4*;

-          полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);

-          екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от ТА “2М- КО”;

-     такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­42 лв.   

 

2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

-          медицинска и туристическа  застраховка с покритие 25 000 евро - 20 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 40 лв;

-      допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

-          допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

Ø      вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 2-ри ден;

Ø      полудневна екскурзия до о-в Сентоса55 щ. долара (3-ти ден);

Ø      посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара (4-ти ден);

Ø      обиколка на о-в Бинтан (с включен обяд)55 евро (5-ти ден);

Ø      нощна екскурзия из мангровите гори на Бинтан – 20 евро (5-ти ден);

Ø     екскурзия до Парка за слонове Бинтан – 20 евро (6-ти ден);

Ø     екскурзия до Западен Бинтан (с включен обяд и масаж) 35 евро (7-ми ден);

Ø     тур „Екзотиката на о-в Бинтан” (8-ми ден):

                              - без обяд – 25 евро

                              - доплащане за представление на местни танци и обяд в индонезийско селище – 25 евро

       *Забележки:

 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

 2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.

3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2016 г.

 4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

 5. Категоризацията на хотелите в Сингапур и о-в Бинтан не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
3. Цените 3 954 лв/4 054 лв са валидна за настаняване в хотел 4*. При настаняване в хотел 5* цената е 4 247 лв.
4. Цените 3 954 лв/ 4054 лв  са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 1 174 лв.
5.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснат и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
6Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 

 7. Начин на плащане:

              - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)

              - по банков път

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 600 лв

 

Информация за хотелите (или подобни):

Сингапур - Hotel Royal@Queens   4*   http://www.royalqueens.com.sg/

хотел 4*  Bintan Agro Beach Resort

http://www.agrobeach.com/

хотел 5*  Bintan Lagoon Resort  

http://www.bintanlagoon.com/

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   

  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ

 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 954 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА .
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 054 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. 
ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  10 ЧОВЕКА .
 
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ
 
 

 

 

 Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации