Екскурзия до СИНГАПУР и МАЛАЙЗИЯ

Оферта номер: Е37
8 дни / 5 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 8 дни (Сингапур, Куала Лумпур)
Самолет
Цена от 3570.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1 Сингапур
13.04.2018 - Среща в 17.50 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.50 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 2 Сингапур - "Мерлиона"
14.04.2018 - Пристигане в Доха в 01.25 ч. В 02.10 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 14.45 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 3 хотел “Marina Bay Sands”
15.04.2018 - Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд - свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

Ден 4 о-в Сентоса
16.04.2018 - Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 5 Куала Лумпур
17.04.2017 - Закуска. Трансфер до летището. В 11.40 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 12.45 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р.Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Mавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 6 Куала Лумпур - "Кулите на Петронас"
18.04.2018- Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – възможност за посещение на типичен малайзийски ресторант с вечеря и фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 7 Куала Лумпур
19.04.2018 - Закуска. Свободен ден в Куала Лумпур или по желание,екскурзия до “Batu Caves”,(с продължителност от 3 до 4-часа) - уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Късно вечерта - трансфер до летището.

Ден 8 пещерите “Batu Caves”
20.04.2018 - В 03.00 ч. – полет Куала Лумпур – Доха. Пристигане в Доха в 05.30 ч. В 07.55 ч. полет Доха – София. Пристигане в София в 12.00 ч.
 

1.  В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·         самолетни билети за всички международни полети;

·         летищни такси - 949 лв/485 евро (02.09.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

·         трансфери летище - хотел - летище;

·         3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;

·         2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;

·         полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);

·         полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден);

·         екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от ТА „2М-КО”;

     -     такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­48 лв. 

             

2.  В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

медицинска и туристическа  застраховка с покритие 25 000 евро - 20 лв (за лица до  65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 40 лв;

o   допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

o   допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

Ø      вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 2-ри ден;

Ø      посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара (3-ти ден);

Ø      посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.долара (3-ти ден);

Ø      полудневна екскурзия до о-в Сентоса55 щ.долара (4-ти ден);  

Ø      екскурзия до Национален  парк „Селангор” (с включена вечеря) 65 щ.долара (5-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;

Ø      посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас” - 30 щ.долара (6-ти ден);                

Ø     фолклорна вечеря с типични малайзийски танци55 щ.долара (6-ти ден);

Ø      екскурзия до „Batu Caves40 щ.долара (7-ми ден).

       *Забележки:

    1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на    групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

  2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.

 3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2016 г.

 4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

  5. Категоризацията на хотелите в Сингапур и Малайзия не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
 

3.  Цените  3 520 лв/3 620 лв е на човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 530 лв.

4.  Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.  Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).

5.  Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

6.  Начин на плащане:

                    - в брой (в офиса на ТА „2М-КО”)           

                    - по банков път

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 600 лв

 

Информация за хотелите (или подобни):

Сингапур – Peninsula Excelsior Hotel  4*

http://www.peninsulaexcelsior.com.sg/

http://www.ytchotels.com/peninsulaexcelsior/

Куала Лумпур – Hotel Dorset Regency  4* http://www.dorsettregency.com/kualalumpur/  

 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  3 520 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА .
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  3 620 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. 
ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  10 ЧОВЕКА .
 
 
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
 
 

 

ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   

  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ

 

 Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации