ЕКСКУРЗИЯ ДО МАЛАЙЗИЯ и о-в БАЛИ

Оферта номер: Е40
11 дни / 8 нощувки
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 12 дни (Куала Лумпур, Besakih Temple)
Самолет
Цена от 0.00 лв.
Дата Цена Резервирай
Програма по дни
 
Ден 1
22.02.2018 - Среща в 15.45 ч. на летище София, Терминал 2. В 17.45 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 22.20 ч.

Ден 2 Куала Лумпур - кулите на Петронас
23.02.2018 - В 01.25 ч. – полет Доха – Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 14.10 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качиме на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 3 Куала Лумпур
24.02.2018- Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 4 Куала Лумпур
25.02.2018 - Закуска. Свободно време или по желание - екскурзия до „Batu Caves”,(с продължителност от 3 до 4-часа)- уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 18.40 ч. – полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 21.40 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.

Ден 5 о-в Бали
26.02.2018 - Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.

Ден 6 о-в Бали
27.02.2018 - Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

Ден 7 о-в Бали
28.02.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. Рано сутринта в 05.50 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 06.00 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.30 ч. Пристигане в Денпасар в 22.50 ч. Нощувка на о-в Бали.

Ден 8 о-в Бали
01.03.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж или по желание, възможност да изберете една от следните екскурзии: 1. гмуркане с инструктор в Амед; 2. вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд. Нощувка на о-в Бали.

Ден 9 о-в Бали
02.03.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 07.30 ч. сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланински проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч вечерта. Нощувка на о-в Бали.

Ден 10 о-в Бали
03.03.2018 - Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта - трансфер до летището.

Ден 11 о-в Бали
04.03.2018 - В 00.45 ч. - полет Денпасар – Доха. Пристигане в Доха в 05.50 ч. В 06.40 ч. - полет Доха – София. Пристигане на летище София в 10.55 ч.
 

1. В  ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

-          самолетни билети София – Доха – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар;  Денпасар – Доха – София с “Qatar Airways”;

-          летищни такси - 968 лв/495 евро (19.01.2017 г.) - подлежат на потвърждение;

-          трансфери летище хотел – летище;

-          2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;

-          6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;

-          полудневна обиколка на Куала Лумпур (3-ти ден);

-          целодневна екскурзия из о-в Бали до Besakih Temple” – Mother Temple (6-ти ден);

-          водач от ТА „2М-КО” и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език);

-       такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­54 лв.

 

2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

-          медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 24 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 48 лв;

-          допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 

-          допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в офиса на ТА „2М-КО”):

  • екскурзия до Национален  парк „Селангор” (с включена вечеря)65 щ. долара(2-ри ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
  • посещение на въздушния  мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас”-
30 щ.долара (3-ти ден);
  • фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 55 щ. долара (3-ти ден);
  • екскурзия до “Batu Caves” 40 щ. долара (4-ти ден);
  • посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (5-ти ден);
  • екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с 
включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 245 евро (7-ми ден);
  • гмуркане с инструктор в Амед – 125 щ.долара + 17 щ.долара (екипировка) (8-ми ден)
 или
  • вечеря с балийски танци в ресторант „Лотос” в Убуд – 55 щ.долара;
  • целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 70 щ. долара (9-ти ден).

       *Забележки:

      1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на      групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям   багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за  голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.

  3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2016 г.

  4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се   плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

5. Категоризацията на хотелите в Малайхзия и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.

3. Цените 4 015 лв/ 4 155 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв.
4. Цените 4 015 лв/ 4 155 лв са за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел  5* на о-в Бали -  доплащането е 405 лв /на човек за 6 нощувки (към дата 19.03.2016 г.) за хотел Melia Bali (уточнява се допълнително в зависимост от сезона и датата на  пътуване).

5. Туристическа агенция „2М-КО” си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената наекскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

 6.  Начин на плащане:

                    - в брой (в офиса на TA „2М-КО”)                         

                    - по банков път

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 600 лв


 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ
 

Информация за хотелите (или подобни):

Куала Лумпур  – Hotel Maison Boutique  4*    www.hotelmaison.com.my/

Бали Hotel Ramada Benoa  4*     ramadaresortbenoa.com/


 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 015лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА .
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 115лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА. 
ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  10 ЧОВЕКА .
 
 
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.
 
 

 

 

 Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации