Почивка в хотел

Ранни записвания Белек - Лято 2018 Aвтобусна програма със 7 нощувки

Оферта номер: П17-Х60543
Продължителност: 9 дни / 7 нощувки
Дестинация: Белек, Турция
Дати:
Цена от 0.00 лв. на възрастен в двойна стая
Автобус

Карта:



  • Програма
Програма по дни
 
График на отпътуване :

АНТАЛИЯ – АВТОБУСНА ПРОГРАМА СЪС 7 НОЩУВКИ

От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград за всички обявени дати. 

Гарантирано тръгване от Русе, Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора се осъществява само при следните условия: 

При записани от 12 до 18 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица, в района на Димитровград.

 

Цена за трансфер на човек:

 от Русе 40 лв.

от В. Търново 35 лв.

от Габрово 30 лв.

 от Казанлък 25 лв.

от Ст. Загора 25 лв.

При записани от 18 до 39 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните ни автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица в района на Димитровград.

Цена за трансфер на човек:

от Русе 30 лв.

от В. Търново 25 лв.

от Габрово 20 лв.

от Казанлък 15 лв.

от Ст. Загора15 лв.


Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
Представител на TA по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора.
Допълнителни екскурзии.

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.
При невъзможност на туриста да пътува по резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL) или двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла. Обикновено третото легло е допълнително, тип разтегателно.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена и не съответстват на стандартните стаи. Обикновено те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и старо обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела изрично не е указано друго.
В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Разстояния от София до турските курорти: до Айвалък 710 км.; до Кушадасъ 954 км.; до Дидим 1015 км.; до Бодрум 1090 км.; до Мармарис 1119 км.; до Фетие 1189 км.; до Кемер 1301 км.; до Лара 1275 км.; до Белек 1284 км.; до Сиде 1315 км.; до Алания 1374 км.
Броя на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди датата на отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
Настаняването в автобусите е според датата на записване.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.

Допълнителна информация:
Минимален брой за осъществяване на пътуването - 30 човека
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30 % депозит при записване и доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервациите направени по ранно записване или по специални промоционални цени).
Нeобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Визов режим: няма изисквания за визи.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163100000016 / 21.06.2017 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


 


Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации