Почивка в хотел

Мармарис - Лято 2019 Автобусна програма с 5 нощувки от Варна и Бургас

Оферта номер: П217-Х62461
Продължителност: 7 дни / 5 нощувки
Дестинация: Мармарис, Турция
Дати:
Цена от 0.00 лв. на възрастен в двойна стая
Автобус

Карта:



  • Програма
Програма по дни
 
Условия за пътуване по програмата за Мармарис с 5 нощувки
от Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
5 нощувки в хотел по избор на съответната база изхранване
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", с покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
Представител на TA по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. . Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Допълнителни екскурзии.

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.
При невъзможност на туриста да пътува по резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Общи условия
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL) или двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла. Обикновено третото легло е допълнително, тип разтегателно.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена и не съответстват на стандартните стаи. Обикновено те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и старо обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела изрично не е указано друго.
В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Разстояния от София до турските курорти: до Айвалък 710 км.; до Кушадасъ 954 км.; до Дидим 1015 км.; до Бодрум 1090 км.; до Мармарис 1119 км.; до Фетие 1189 км.; до Кемер 1301 км.; до Лара 1275 км.; до Белек 1284 км.; до Сиде 1315 км.; до Алания 1374 км.
Броя на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 4 нощувки се ползват 4 закуски, 4 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди датата на отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
Настаняването в автобусите е според датата на записване.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.

Допълнителна информация:
Минимален брой за осъществяване на пътуването - 30 човека
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30 % депозит при записване и доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване (с изключение на резервациите направени по ранно записване или по специални промоционални цени).
Нeобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Визов режим: няма изисквания за визи.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

 


Новини
16
Ноември
2019 г.
Най-натоварените самолетни маршрути в света
Най-натовареният въздушен маршрут в света не е между Лондон и Париж или между Ню Йорк и Лос Анджелис, а пътуването между Сеул и малък остров близо ...
15
Ноември
2019 г.
15+ невероятни места, из които може да се разходите с Google
Понеделник е, работа до уши, няма мърдане от бюрото, пътешествията са абсолютен мираж? Не е задължително, услужливо казва Google Maps и предлага ун...
11
Ноември
2019 г.
10 приложения, които улесняват пътуването
Подготовката и насладата от пътуването стават все по-дигитални и по-малко аналогови. 44% от пътниците очакват да планират ваканциите чрез смартфони...
Дестинации